Happy met schone mobile devices

Schakel de Happy Clean Bar in!

Met onze professionele reinigingsdoekjes en de UV-C desinfectie apparaten kunt u dagelijks zelf mobile devices desinfecteren. Wij raden echter aan om ook een aantal keer per jaar of voordat u gebruikmaakt van Clean Mobile de mobile devices professioneel te laten reinigen. Dit kan natuurlijk op de werkplek, maar ook met onze Happy Clean Bar.

Waarom de Happy Clean Bar?

De Happy Clean Bar zorgt voor een hogere bewustwording van uw collega's over het belang van goede reiniging en eventuele gevolgen als dit niet wordt gedaan. Ook zorgt de Happy Clean Bar voor beleving en maakt het reinigingsproces tastbaar. U toont op een eenvoudige en leuke wijze welke acties u onderneemt om de gezondheid van uw collega’s te waarborgen.

Hoe werkt de Happy Clean Bar?

Onze Happy Clean Bar is, zoals de benaming al stelt, een bar waar de mobile devices professioneel worden gereinigd. De bar staat op een centrale plek in de organisatie. Dit kan bijvoorbeeld binnen bij de receptie zijn of buiten op de parkeerplaats. Uw medewerkers brengen de mobile devices naar de bar, waar onze gecertificeerde professionals de devices binnen 7 minuten reinigen.

Wat is allemaal mogelijk?

Wij kunnen alle werkplekapparatuur professioneel reinigen, maar de Happy Clean Bar focust zich specifiek op smartphones, laptops en tablets. Deze worden met ons onschadelijk en biologisch reinigingsmiddel gereinigd. Mobile devices kunnen vervolgens ook behandeld worden met een vuilafstotende coating voor een langdurig hygiënisch effect en worden gedesinfecteerd met de Happy Clean Zuil of UV-C desinfectiebox.

Informeer uw collega's

Het is natuurlijk belangrijk om uw medewerkers goed in te lichten over de Happy Clean Bar. Hierbij kunnen wij helpen. Wij hebben een toolbox met verschillende communicatiemogelijkheden, zoals berichten voor uw intranet. Ook denken wij graag mee over de planning. Zo is het afhankelijk van de grootte van uw organisatie en aanwezigheid van uw medewerkers of de Happy Clean Bar één dagdeel aanwezig is of meerdere dagen. Samen bepalen we welke tijden THP aanwezig is en kunnen ook tijdschema’s voor de reiniging naar uw medewerkers communiceren.

Liever professioneel op de werkplek laten reinigen?

Voordat mobile devices gedesinfecteerd kunnen worden, moeten deze eerst gereinigd worden. Speciaal voor hardware hebben wij vanuit onze professionele dienstverlening onze professionele reinigingsdoekjes ontwikkeld. Deze zijn geschikt voor hardware. Desinfecteer tijdens de UV-C desinfectie uw handen en alles is 100% schoon. Wij kunnen ook deze professionele reiniging bieden op de werkplek. Hierbij wordt de werkplekapparatuur, laptop, beeldscherm, computermuis, telefoon, CPU-kast en toetsenbord, op de werkplek grondig gereinigd en behandeld met een vuilafstotende coating.

Hoe werkt de happy clean bar?

Neem contact op

Wij adviseren u graag in het reinigen en desinfecteren van mobile devices. Elke organisatie is namelijk anders. De een gebruikt intensiever de mobile devices dan de ander. Samen zorgen wij voor een passende oplossing.

Contact
?