Professionele desinfectie door UV-C licht

Altijd schone mobile devices!

UV-C straling desinfecteert. Dit is ook nog eens onschadelijk voor mobile devices. Wij hebben daarom deze lichttechniek verwerkt in een desinfectie apparaat die in combinatie met onze reinigings- en desinfectiemiddelen de oplossing is voor schone mobile devices.

Waarom UV-C desinfectie voor mobile devices?

UV-C licht is onschadelijk voor mobile devices. Als deze techniek op de juiste manier gebruikt wordt, dan worden devices snel en effectief gedesinfecteerd. Het is hierdoor perfect voor kwetsbare mobile devices, zoals laptops, telefoons, (hand)scanners en tablets, en toepasbaar in verschillende branches.

Hoe werkt het desinfecterende apparaat Clean Mobile?

Om te desinfecteren, is eerst reiniging nodig. Hier zijn onze professionele reinigingsdoekjes perfect voor. Deze zijn geschikt voor hardware en verwijderen vuil van het device. Micro-organismen kunnen zich namelijk verschuilen achter vuil, waardoor het device alsnog niet helemaal schoon is na de desinfectie. Het gereinigde device wordt vervolgens in het desinfectie apparaat geplaatst die het device binnen 30 seconden desinfecteert. Hierbij wordt het device volledig blootgesteld aan UV-C licht, zodat de micro-organismen zich ook niet kunnen verschuilen achter schaduw. Terwijl het device wordt gedesinfecteerd, kunt u uw handen desinfecteren met onze hand sanitizer. Zo heeft u naast een schoon device ook schone handen.

Wat is UV-C desinfectie?

Onschadelijke desinfectie is mogelijk door ultraviolet licht. Dit licht beschadigt het DNA van micro-organismen, zoals bacteriën, gisten en schimmels. Hierdoor kunnen de micro-organismen zich niet meer vermenigvuldigen en sterven ze. Dit zorgt ervoor dat het aantal aanwezige micro-organismen wordt gereduceerd tot een aanvaardbaar niveau en de kans op verspreiding wordt verkleind.

Professionele producten

Schone werkplek, mobile devices en handen zijn altijd mogelijk met onze professionele producten. Deze zijn vanuit onze professionele dienstverlening ontwikkeld.

Webshop

Er zijn meer mogelijkheden!

Het is soms lastig om mobile devices te reinigen en desinfecteren. Wij raden dan ook aan om periodiek de mobile devices professioneel te laten reinigen. Onder het merk THP Clean Hardware reinigen wij al sinds 1996 de werkplekapparatuur op de werkplek. Onze gecertificeerde en getrainde professionals doen dit met ons eigen biologisch reinigingsmiddel en een vuilafstotende coating voor een langdurig hygiënisch effect. Deze dieptereiniging duurt gemiddeld 7 minuten. Een kopje koffie en het is al klaar! U heeft ook de mogelijkheid om onze Happy Clean Bar in te schakelen, waar onze professionals op één centraal punt in de organisatie staan om de mobile devices voor u te reinigen. Zo is de reiniging niet alleen effectief, maar zorgt het ook voor een beleving.

?