Assortiment UV-C desinfectie

Altijd schone mobile devices!

UV-C straling desinfecteert. Dit is ook nog eens onschadelijk voor mobile devices. Wij hebben daarom deze lichttechniek verwerkt in verschillende apparaten, geschikt voor kantoren, winkels en openbare gelegenheden. In combinatie met onze reinigings- en desinfectiemiddelen is dit de oplossing voor schone mobile devices.

Waarom UV-C desinfectie voor mobile devices?

UV-C licht is onschadelijk voor mobile devices. Als deze techniek op de juiste manier gebruikt wordt, dan worden devices snel en effectief gedesinfecteerd. Het is hierdoor perfect voor kwetsbare mobile devices, zoals laptops, telefoons, (hand)scanners en tablets, en toepasbaar in verschillende branches.

Wat is UV-C desinfectie?

Onschadelijke desinfectie is mogelijk door ultraviolet licht. Dit licht beschadigt het DNA van micro-organismen, zoals bacteriën, gisten en schimmels. Hierdoor kunnen de micro-organismen zich niet meer vermenigvuldigen en sterven ze. Dit zorgt ervoor dat het aantal aanwezige micro-organismen wordt gereduceerd tot een aanvaardbaar niveau en de kans op verspreiding wordt verkleind.

De Happy Clean Zuil

De Happy Clean Zuil is een van onze UV-C desinfectie apparaten. Voordat je een device desinfecteert met de zuil moet je eerst het device reinigen. Bijvoorbeeld met onze professionele reinigingsdoekjes. Deze zijn geschikt voor hardware en het verwijderen vuil van het device. Bacteriën, virussen en schimmels kunnen zich namelijk verschuilen achter vuil, waardoor het device alsnog niet helemaal schoon is na de UV-C desinfectie. Het gereinigde device plaats je daarna in de lade van de Happy Clean Zuil. Nu start het desinfectieproces die ongeveer 30 seconden duurt. In de lade wordt het device van alle kanten belicht met UV-C licht, zodat er geen schaduwwerking plaatsvind waarachter de micro-organismen zich kunnen verschuilen. Terwijl het device wordt gedesinfecteerd, kunt u uw handen desinfecteren met onze hand sanitizer. Zo heeft u naast een schoon device ook schone handen.  

Webshop

Wat is de Happy Clean Box?

De box is een mobiel apparaat en staat bijvoorbeeld bij elk een kantoor. De box kan over een gereinigde laptop of over het toetsenbord en de muis van de werkplek worden geplaatst om deze te desinfecteren. Ook dit duurt 20 tot 30 seconden. Maar welk apparaat is voor u geschikt? De box of de zuil? Wij adviseren graag.

Neem contact op

Wij adviseren u graag in het reinigen en desinfecteren van mobile devices. Elke organisatie is namelijk anders. De een gebruikt intensiever de mobile devices dan de ander. Samen zorgen wij voor een passende oplossing.

Contact
?