Voor wie is UV-C desinfectie geschikt?

Van de zelfscanner in de supermarkt tot tablets in de zorg. Dagelijkse werkzaamheden en activiteiten worden hierdoor een stuk eenvoudiger en registreerbaar. Verschillende medewerkers of klanten gebruiken dezelfde devices en niet iedereen gaat hier hygiënisch mee om. Wie maakt bijvoorbeeld het device schoon en hoe vaak gebeurt dit?

3 juli 2020

De oplossing: UV-C desinfecterend apparaat

Het reinigen en desinfecteren van mobile devices is specialistisch werk. Chemicaliën en hulpmiddelen kunnen devices beschadigen en maandelijkse dieptereiniging kan leiden tot hoge kosten. Met UV-C desinfectie heeft u deze obstakels niet. Onze UV-C desinfecterend apparaten zijn uitermate geschikt voor de desinfectie van mobile devices die intensief gebruikt worden. Wat dacht u bijvoorbeeld van tablets in restaurants, zelfscanners in supermarkten of handscanners in het openbaar vervoer?

TELEFOON TABLETS SCANNERS LAPTOPS
Kantoren en horeca Hotels, zorgcentra, horeca, ziekenhuizen, onderwijsinstellingen en overheid Openbaar vervoer, retail, pakketdienst, supermarkt en logistiek Kantoren en scholen

Hoe kunt u UV-C desinfectie gebruiken?

De UV-C desinfectie apparaten zijn eenvoudig te gebruiken. Reinig eerst het mobile device met een speciaal reinigingsdoekje, plaats vervolgens de apparatuur in de Happy Clean Zuil of zet de Happy Clean Box over het device. Desinfecteer in de tussentijds de handen. Binnen 30 seconden zijn de micro-organismen teruggebracht naar een aanvaardbaar niveau. Door de gebruiksvriendelijkheid en efficiëntie, is het eenvoudig om Clean Mobile te implementeren in uw organisatie.

Naast het effectieve resultaat levert Clean Mobile u nog andere voordelen op. Uw medewerkers en klanten gaan er namelijk vanuit dat mobile devices regelmatig gereinigd worden. Medewerkers en klanten kunnen echter met een UV-C desinfectie apparaat zelf voor een veilig en fris gevoel zorgen. Dit zorgt uiteindelijk niet alleen voor minder kans op verspreiding van micro-organismen, maar ook een hogere klant- en werknemersbeleving.

Delen:
?